Läs mer!

BLI - Din revisor och företagsrådgivare 

Om oss - historik


Jag heter Ted Bergquist och är auktoriserad revisor. Har egen revisionsbyrå sedan början av år 2012. Har varit anställd revisor sedan 1994 hos bl a Mazars (tidigare SET Revisionsbyrå), både i Stockholm och i Malmö. Vid behov hyr jag in underkonsulter inom redovisning, revision och skatt som hjälp.


Mina ledord är noggrant, snabbt, enkelt och roligt!


Ofta beskrivs jag av omgivningen som engagerad, nytänkande och servicemedveten!


Jag är förutom revisor även föreläsare. En del i revisorsrollen är att lära ut och berätta om nya regler inom bl a redovisning och skatter. Viktigt är även god kommunikation, att berätta så att kunden förstår. Detta arbetar vi aktivt med på byrån för att budskapet ska nå fram.


Jag har en bred erfarenhet inom flertalet branscher i såväl stora som små företag. De flesta av mina kunder är mindre eller medelstora företag i Stockholm och Malmö med omnejd.Tipsa BLI 


Ge oss tips på allt som underlättar i vardagen! Varje månad lottas trisslotter ut till de bästa tipsen. Var tredje  vinner! BLI förbehåller sig rätten att välja ut de bästa förslagen.


info@BLI4u.seEvent hos  BLI


Exempel på event:

Visning av bokförings-programmet Speedledger som är kopplat till alla storbankerna. Sebastian Jönsson från Speedledger besöker BLI och berättar om programmet.

Anmälan krävs! 

BLI bjuder på lunch. Meddela om eventuell allergi, laktosintolerans etc.

Plats: BLIs  lokaler på Norra Vallgatan 68 i Malmö (mittemot Centralstationen). Parkerings-garage Bagers Plats, med infart från Nordenskiöldsgatan.

http://www.pmalmo.se/